• CRAEGA
  • CRAEGA
  • ES-ECO-022-GA

Máis de 20 empresas eco apúntanse a Biocultura Madrid 2019

Por cuarto ano consecutivo, o Craega estará en Biocultura Madrid. Considerada unha das feiras máis importantes do Estado, terá lugar entre o 7 e o 11 de novembro en Ifema. Con enorme interese para o sector, desta vez inscribíronse máis de 20 empresas certificadas.

Dirixida a profesionais e consumidores, a Asociación Vida Sana prevé a participación de 800 expositores e 74.500 visitantes. En paralelo, a organización preparou un intenso programa con máis de 400 actividades para que a 35ª edición de Biocultura Madrid sexa un éxito. O Craega promove dúas sesións de cociña en directo con produto ecolóxico certificado a cargo do chef monfortino Martín Mantilla. A primeira terá lugar o xoves 7 (15 h.) e a segunda o venres 8 (16 h.). Ámbalas dúas sesións se celebrarán na sala Show Cooking 1. 

O pavillón 10 de Ifema está reservado para máis de 18.000 referencias de produtos de alimentación ecolóxica. No recinto tamén haberá oco para produtos de hixiene e cosmética con ingredientes certificados. A moda sostible e todo o relacionado coa vivenda estará no pavillón 8.

No stand do Craega -o número 16- compartirán espazo 23 empresas: Biowak, Tés Paporroibo, Bodega Luz de Estrelas (Manuel Céspedes Rodríguez), Mieles Anta, Celtaverde, Algas La Patrona, Baronceli Agricultura Ecolóxica (Conservas do Támega), Cerveza Celebridade Galega (Cervexa Monte Rei), Jamones González, Producto de Aldea, Galician Brew, Galuriña, empanadas de algas, Gudi Eco Foods, BioAlacena (Mule System), Mirabel do Rosal / Alén do Val, The Bio Factory (A Factoría Ecolóxica), Sovoral Apicultura Orgánica, Camoco Foods By Belgosuc, Bubela Artesá, Cervexa Toupiña (Kalinka Lagazós), Palacio de Oriente (Conservas Antonio Alonso SA), Milhulloa, Dona Cobiña (Cobideza Sociedade Cooperativa) e Arqueixal.

Esta páxina usa cookies para funcionar. Máis información.